Bedrijfsprofiel

DOELSTELLING

Wellicht overbodig te vermelden, maar net zoals elke ondernemer in het MKB is één van de hoofddoelstellingen het behalen van winst. Zonder winst kan normaal gesproken geen onderneming blijven bestaan, laat staan gestaag gaan groeien.

Berno Accountants wil voor haar klanten een allround dienstverlener zijn. Centraal hierin staat het “één-aanspreekpunt” idee. Het ontbreken van één aanspreekpunt bij steeds meer ondernemingen en instellingen wordt door de meeste mensen als zeer onaangenaam ervaren. Ook bij de grotere accountantskantoren raakt het persoonlijke steeds meer in de verdrukking. Steeds minder vaak heeft men een vast aanspreekpunt voor de verschillende diensten binnen het accountantskantoor: voor jaarrekeningen belt u met het kantoor te A en voor loonadministraties moet u het kantoor te B even bellen.

Als vertrouwenspersoon naast de ondernemer staan, met hem meedenken, zich kunnen verplaatsen in de ondernemer en hem adviseren, maar dan niet alleen met betrekking tot hoe de administratie moet worden bijgehouden. Dat is waar Berno Accountants voor staat.

Kortom, Berno AccountantsDE ONDERNEMER NAAST DE ONDERNEMER

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.